top of page

Training: Anders Denken, Gelukkiger Leven!

9 online video sessies

Direct beschikbaar

Bepaal je eigen tempo

Volledige training in 9 on demand webinars

_edited.png

Presentatie door
Kim van den Heuvel

Anders Denken, Gelukkiger Leven

 


​Opnamen van live webinars

9 sessies

(inclusief gratis kennismakingssessie)

Deze training gaat jou helpen om je doelen in het leven helder te krijgen, deze doelen te bereiken, succesvoller te worden, gelukkiger te zijn, je gedachten te ordenen, de regie weer in eigen handen te nemen en nog veel meer. Klinkt het te mooi om waar te zijn? Heel veel cursisten hebben gelukkig het tegendeel bewezen en ook jij bent het waard om jezelf een ander leven te gunnen!

Onlangs heb je mogelijk al mijn gratis kennismakingssessie gezien waarin ik het eerste onderdeel "Het bewuste en onderbewuste denken" behandeld heb. Mocht je deze sessie niet hebben gezien, scroll dan even helemaal door naar beneden en bekijk alsnog de replay zodat je daarna kunt instromen in de volledige training.

Inhoud van de training

Waarom zou jij meer dan twaalf uur van je kostbare tijd moeten vrijmaken om aan deze training deel te nemen? Laat ik je eerst vertellen welke inhoud aan bod komt. In willekeurige volgorde behandel ik uitgebreid de volgende onderwerpen in de training:

Loopt je leven niet zoals je wilt? Zit je niet lekker in je vel? Slaap je slecht? Pieker je veel? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je die droombaan vinden? Door stress een burn-out? Vraag je je af, is dit het nou? Wil je je emoties en gedachten op orde krijgen? Wil je...?

Bekijk gratis de eerste sessie

Nog niet overtuigd? Bekijk dan eerst geheel vrijblijvend de gratis kennismakingssessie.

Anker Inschrijven

Inschrijven en direct kijken

De training is reeds opgenomen en direct beschikbaar na inschrijving. 

Klik op onderstaande knop voor registratie en betaling.

  • Het bewuste en onderbewuste denken

  • Verantwoordelijkheid

  • Bewustzijnsniveaus

  • Keuzes maken

  • Emoties

  • Centrum en vijf levensgebieden

  • Verleden loslaten

  • Mentale spieren

  • Universele wetten

Data en tijd

Deze training heb ik in 2019 gegeven middels live webinars. Wanneer je je nu aanmeldt voor de training, kun je in eigen tempo de opnamen van de live webinars bekijken. 

Een trainingssessie duurt ongeveer anderhalf uur. In iedere sessie behandel ik theorie met daarbij veel praktijkvoorbeelden. Vervolgens krijg je oefeningen van me waar je in je eigen tijd mee aan de slag gaat. Houd er rekening mee dat die oefeningen je een paar uur per week kunnen kosten. In de tussentijd kun je het webinar gewoon terugkijken om bijvoorbeeld nogmaals de theorie te beluisteren.

Inschrijven en praktische informatie
Je kunt je bovenaan deze pagina inschrijven voor de training bestaande uit 8 sessies. De kosten voor de training zijn 197 euro. Dit bedrag kun je bij de inschrijving online betalen. Na betaling is de eerste training direct beschikbaar. Toegang tot de volgende sessies ontvang je per email.


Je kunt het webinar via iedere webbrowser bekijken (Chrome, Firefox, Edge, IE) maar ook op je telefoon of op je tablet.


Heb je nog vragen schroom dan niet om contact op te nemen. Mocht je een urgente vraag of een persoonlijke situatie hebben waardoor een persoonlijk traject wellicht beter is, dan kun je contact opnemen met info@toonaangevendecoaching.nl of bel me even op 06-24245297.

Tot in het eerste webinar!

Kim van den Heuvel

Bekijk hier de gratis kennismakingssessie

snip kennismakingssessie.PNG
bottom of page