top of page

Gratis kennismakingssessie

"Anders Denken, Gelukkiger Leven!"

Replay direct beschikbaar!

Portret licht

Creëer het leven van je dromen!

Wil je weten HOE? Schrijf je dan nu in voor dit Gratis webinar.

Loopt je leven niet zoals je wilt? Zit je niet lekker in je vel? Slaap je slecht? Pieker je veel? Wil je meer tijd voor jezelf? Wil je die droombaan vinden? Door stress een burn-out? Vraag je je af, is dit het nou? Wil je je emoties en gedachten op orde krijgen? Wil je...?

In dit gratis webinar leg ik je de principes uit van "Anders Denken, Gelukkiger Leven". Je maakt kennis met de theorie over de werking van je brein en hoe je de gedachten in je hoofd te slim af kunt zijn. Je laat je niet langer tegenhouden door je eigen denken maar leert je gedachten in je voordeel te laten werken. Je krijgt direct toepasbare tips die jouw kijk op het leven voorgoed kunnen veranderen en waardoor jij de regie over je leven weer in eigen handen kunt nemen.
 

snip kennismakingssessie.PNG

Werking van je brein

Je gedachten de baas zijn

 

Regie over je leven

Mijn webinar duurt 52 minuten en is volledig gratis. Gratis? Ja, want ik wil dat zoveel mogelijk mensen leren hoe het brein invloed heeft op je dagelijks handelen, de dingen die op je pad komen en de mate van geluk die je ervaart.

Dit webinar gaat je absoluut inzichten geven die je leven voorgoed kunnen veranderen. Wil je er na het webinar nog meer van weten, dan bied ik verschillende mogelijkheden om er dieper op in te gaan. Maar let op, dit gratis webinar gaat je zeker al een heel stuk op weg helpen.

Ben je geïnteresseerd? Klik op de video hierboven en schrijf je in op het formulier dat volgt. Het webinar wordt daarna direct geopend.

p.s. heb je een urgente vraag, neem dan contact op met info@toonaangevendecoaching.nl of bel 06-24245297.

Presentatie door
Kim van den Heuvel

 

Live opgenomen kennismakingssessie:
"Anders Denken, Gelukkiger Leven"

 


Wanneer: direct beschikbaar 
Duur: 52 minuten

Kosten: Gratis

Direct inschrijven voor de volledige training? Dat kan natuurlijk ook.

In januari 2019 gaat de training van start. Schrijf je in via deze pagina

Ervaringen van andere mensen:

bottom of page