top of page

Kinder coaching

 

Is je kind niet helemaal happy...

Herken je dit: woede-uitbarstingen, teruggetrokken, stil, nergens zin in en meer van dergelijke situaties? Het geeft je als ouder een machteloos gevoel als je ziet dat je kind niet lekker in zijn vel zit en zich uit alsof hij/zij niet gelukkig is. Ondanks alle goede pogingen lijk je er niets aan te kunnen doen. Natuurlijk heb je al geprobeerd met je kind hierover te praten, hem of haar te steunen en op allerlei manieren te helpen. Voor het kind is het alleen niet altijd mogelijk om zijn of haar diepste gevoelens te herkennen, laat staan te verwoorden. Er is een grote kans dat ik je hierbij kan helpen.

Toen het me steeds duidelijker werd dat ik niet alleen door mijn wijze van vragen stellen tot mensen kan doordringen, maar ook mijn ‘voelsprieten’ hierin een prominente rol spelen, ben ik me hier verder in gaan verdiepen en ontwikkelen. Tijdens mijn opleiding tot energetisch coach vielen heel veel puzzelstukjes op zijn plek. Wat ik voorheen vaak als vaag, toeval of geluk af deed, is door theoretische onderbouwing en vele uren van praktijkervaring voor mij nu volkomen normaal geworden. De dankbaarheid en behaalde resultaten van mijn cliënten hebben mij gemotiveerd om hier meer mensen mee te helpen.

Waar heb ik het over?

Als energetisch coach heb ik het vermogen om me af te stemmen op de energie van anderen waardoor ik kan voelen wat de ander bezig houdt en wat de dieperliggende oorzaak is van het getoonde gedrag. Juist kinderen zijn goed te benaderen omdat ze nog heel puur zijn. Middels een foto van je kind stem ik me af op zijn of haar energie. Ik leg als het ware contact en luister wat hun gevoelens me vertellen. Hiervan maak ik een verslag voor de ouder(s). De meeste ouder(s) vinden het prettig om hier nadien nog een persoonlijk gesprek over te voeren wat uiteraard mogelijk is.

Als er nog vragen zijn, schroom niet om contact met mij op te nemen, ik sta je graag te woord.

bottom of page