top of page

Anders denken, gelukkiger leven!

Ceëer het leven van je dromen! Wil je weten HOE? Schrijf je dan nu in voor deze Gratis MasterMind training "Anders denken, gelukkiger leven" die wegens groot succes, binnenkort opnieuw van start gaat.

Ben je toe aan verandering in je leven op welk gebied dan ook? Loopt jouw leven niet zoals je wilt?

Ben je op zoek naar meer balans in je leven? (Denk bijvoorbeeld aan burn-out, relatieproblemen, lichamelijke problemen (beperkingen), communicatieproblemen, carrièreplanning, werk-privé balans etc… dan is dit iets voor JOU!

Tijdens 9 sessies van 1,5 uur leer je de principes van "Anders denken, gelukkiger leven" te implementeren op alle gebieden in je leven. Samen ontdekken we hoe jij meer balans in je leven, een goede gezondheid, betere en harmonieuze relaties, een waardevoller leven of die droombaan kunt aantrekken. Je geeft steeds meer vorm aan de manier waarop jij in het leven wilt staan! Je gaat op zoek naar jouw groeipotentieel en leert dit toepassen om jouw doelen te bereiken.

Het enige wat ik jou vraag is om gedurende 9 weken met een open mind en een gezonde dosis positieve energie aanwezig te zijn. We gaan samen op pad om jouw koers te veranderen, in een vertrouwde en veilige omgeving, samen met gelijkgestemden die eveneens gefocust zijn om het beste uit hun leven te halen. De Training "Anders denken, gelukkiger leven" is voor iedereen die zijn/haar eigen krachten wil ontdekken, het (zelf)vertrouwen wil versterken, de zaken anders wil gaan bekijken of het eigen leven een andere wending wil geven. Het is misschien cliché, maar: alles begint bij jezelf!

De mastermind is Gratis, het werkboek kost 20 euro en is verkrijgbaar tijdens de eerste les. DOEN, je bent het waard!

Data:

n.t.b.
 

Je zult er geen spijt van krijgen! Schrijf je hier direct in. Wil je alleen op de hoogte worden gehouden van toekomstige traingen en workshops? Laat  dan je gegevens achter op de contactpagina.

Lezing / workshop

 

De principes van "Anders denken, gelukkiger leven" zijn uitermate geschikt voor een boeiende en inspirerende lezing of interactieve workshop. Voor de aanwezigen zal het leven nooit meer hetzelfde zijn.  Tijdens deze training of workshop maak ik je bewust van je onbewuste gedachten. Daardoor krijgen de aanwezigen het inzicht dat het leven dat ze nu leiden, deels door hun onbewuste gedachten wordt gestuurd. Als zij een ander en gelukkiger leven willen hebben, ongeacht op welk gebied, dan zullen zij hun onbewuste gedachten moeten veranderen! Je wilt vooruit en je wilt resultaat, het liefst gisteren! Een training of workshop vol eye-openers! Neem contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

bottom of page