top of page
uwv-head.jpg

UWV "Werkfit maken" 

Kun je werken, maar lukte dat tijdelijk niet? Wil je graag weer aan de slag, maar heb je daarbij wel wat ondersteuning nodig? Met de re-integratiedienst ‘Werkfit maken’ help ik je namens het UWV om weer werkfit te worden.

Voor wie?

Iedereen met een werkgerelateerde vraag zoals hierboven kan ik coachen. Veel mensen bekostigen de coaching zelf, of treffen een regeling met hun huidige of vorige werkgever. Daarnaast kent ook het uwv een speciale regeling: Wanneer je wel kunt werken, maar een arbeidsongeschiktheidsuitkering (WGA, WAO, Wajong of WAZ) of een Ziektewetuitkering van UWV ontvangt, dan is de kans groot dat het uwv het coachingstraject betaalt.

 

Hoe ziet een traject er uit?

Een begeleidingstraject is op maat (duur en begeleidingsvorm) en begint altijd met een persoonlijk intakegesprek.
Iedere persoon is anders. Los van zaken als opleiding en werkervaring, spelen privé omstandigheden een minstens zo grote rol bij jouw mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Hoe was je jeugd en opvoeding? Wat heb je privé allemaal meegemaakt? Hoe is je karakter, je intelect, je fysiek, je gevoel, je intuïtie?

 

Omdat ieder persoon anders is, brengen we eerst samen jouw persoonlijke situatie in kaart. In veel gevallen lossen we eerst zaken uit het verleden op die jou belemmeren om te groeien. Vervolgens kijken we wat je doel is en hoe je jezelf het liefst in de arbeidsmarkt zou zien. We stippelen een persoonlijk traject uit en gaan samen stappen zetten om werkfit te worden en weer mee te doen met de maatschappij. 


Werkfit maken gaat altijd uit van je arbeidsmogelijkheden en je vastgestelde belastbaarheid. Er wordt rekening gehouden met het feit dat je medische situatie kan veranderen tijdens het traject.

Hoe kan ik starten?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor mijn werkfit coaching? Neem dan contact op met je arbeidsdeskundige of je adviseur intensieve dienstverlening van UWV. Zit je in de Ziektewet? Dan heb je het eerste gesprek over Werkfit maken met een re-integratiebegeleider. Meer informatie is hier te vinden.
Heb je nog vragen, dan kun je ook rechtstreeks contact opnemen met mij. Ik leg je graag uit wat de mogelijkheden zijn.

 

bottom of page